Bionomie Center +32 2 354 70 24
Sélectionner une page

Een onmiddellijk lifteffect

Verjonging van het gelaat:
zachte en niet-invasieve nieuwe methode
Het kabinet Bionomie Center maakt uw gelaat gladder en de contouren van uw gelaat ronder zonder incisie en onder plaatselijke verdoving. Het gaat om Silhouette Soft, het nieuwe ophangingssysteem met oplosbare, medische draden. Deze methode is afkomstig uit de Verenigde Staten, waar ze al een zestal jaar gebruikt wordt en ook in Azië wordt ze al meer dan drie jaar gebruikt.

De techniek van de spandraden « Silhouette Soft» kan perfect gecombineerd worden met de techniek van de biosimulatie (restauratie van contouren en volumes).

Neem contact op met het kabinet op +32 (0)2 354 70 24

Een onmiddellijk lifteffect
Het bestrijden van de verouderingseffecten houdt vooral in dat de huid terug strakker en elastischer gemaakt wordt, maar ook dat de contouren van het gezicht ronder gemaakt worden. Om aan deze dubbele behoefte te beantwoorden, combineert SILHOUETTE SOFT® twee effecten: het lifingeffect en een regenererend effect.
Het liftingeffect is discreet en geeft een onmiddellijk zichtbaar resultaat door de compressie en de lifting van het weefsel op het moment dat de draad vastgehecht wordt. Na het aanbrengen van de draad met een micronaald zal de arts een lichte druk op de behandelde zone uitoefenen. Hierdoor wordt het huidoppervlak geremodelleerd en wordt de huid zichtbaar gladder.

Een progressief regenererend effect
Het regerenerende effect is progressief en natuurlijk: Het poly-l-melkzuur (PLA), het belangrijkste bestanddeel van SILHOUETTE SOFT® is een polymeer dat al jarenlang bekend is in het medische domein (hechtdraden, orthopedische pennen, schroeven, nagels voor botbreuken … worden gefabriceerd op basis van PLA). Dergelijke toepassingen werden ontwikkeld omdat dit polymeer gedeeltelijk biocompatibel is met het menselijk lichaam, maar ook omdat het polymeer volledig biologisch afbreekbaar is. Als de draad eenmaal aangebracht is, zal het poly-l-melkzuur inwerken op de dieper gelegen huidlagen en het lichaam op een natuurlijke wijze stimuleren om zijn eigen collageen aan te maken. Deze werking is duurzaam en bevordert het herstel van de gelaatsvolumes, zodat de contouren van het gelaat geleidelijk aan terug ronder worden op een perfect natuurlijke manier.

Duurzame voordelen
De voordelen van een Silhouette Soft® behandeling kunnen tot 18 maanden duren.
De behandelde zones
Silhouette Soft® kan gebruikt worden om diverse delen van het gelaat te behandelen:
Het ovaal.
De kin.
De wagen en de jukbeenderen.
De wenkbrauwen.
De hals

Momenteel wordt gewerkt aan nieuwe toepassingen voor de diverse delen van het lichaam.

Een natuurlijk en biologisch afbreekbaar bestanddeel
Een natuurlijk, biologisch bestanddeel dat volledig geresorbeerd wordt en dat zijn lauweren al verdiend heeft in diverse medische domeinen: De natuurlijke stof van Silhouette Soft® – het poly-l-melkzuur of PLA- wordt al jarenlang gebruikt in diverse farmaceutische en medische toepassingen zoals voor hechtdraden, orthopedische pennen, schroeven, nagels voor botbreuken. Ze wordt ook gebruikt voor de nieuwe biologisch afbreekbare stentproeven.

Algemene informatie over de laatste nieuwe techniek met de ophangdraden
Al ettelijke jaren gebruikt in de Verenigde Staten en in Azië: De ontwikkeling van Silhouette Soft® (in 2007) is gebaseerd op 6 jaar ervaring met ophangdraden met conussen die in Verenigde Staten in de esthetische en reparerende chirurgie gebruikt worden (Silhouette Lift®). Silhouette Soft® wordt sinds 2010 gebruikt op de Aziatische markt, waar deze methode een groot succes kent.
Strenge gezondheidscontroles: Silhouette Soft® wordt gefabriceerd in Michigan in de VS en wordt onderworpen aan tal van sanitaire controles.
Speciaal opgeleide artsen: het aanbrengen van Silhouette Soft® moet gebeuren door een arts die opgeleid werd door het laboratorium Silhouette Beauty®.

Het kabinet Bionomie Center stelt u een niet-invasieve behandeling voor waarbij uw gelaat gladder wordt en de contouren van uw gelaat ronder, en dit zonder incisie en onder plaatselijke verdoving. Het gaat om Silhouette Soft, het nieuwe ophangingssysteem met oplosbare, medische draden.
Deze methode is afkomstig uit de Verenigde Staten, waar ze al een zestal jaar gebruikt wordt en ook in Azië wordt ze al meer dan drie jaar gebruikt.