Bionomie Center +32 2 354 70 24
Sélectionner une page

Verjongingstechnieken

Ons kabinet stelt klassieke en zogenaamde regenererende technieken voor op basis van cellulaire revitalisatie. Er zijn tal van verjongingstechnieken waarmee zeer goede resultaten verkregen worden.

Dankzij de medische vooruitgang leeft de mens steeds langer. Dit nieuwe gegeven maakt dat we ervoor moeten zorgen dat we goed in vorm zijn blijven, om lichamelijk en mentaal “verzorgd oud te worden”.

De verjongings- of antiverouderingstechnieken floreren overal. Ze spelen in op een reële behoefte van vrouwen en mannen die in vorm willen zijn en zo lang mogelijk jong trachten te blijven. Dit alles moet op een verantwoorde manier gebeuren onder leiding van bevoegde artsen.

De esthetische geneeskunde en de talrijke verjongingstechnieken zijn in mindere of meerdere mate ingrijpend. In het kabinet zijn we voorstander van 100% natuurlijke technieken en het restaureren van rondingen en volumes gebeurt op basis van stamcellen van de patiënt zelf. Door deze techniek wordt het risico van afstoting fel gereduceerd.

Er zijn tegenwoordig tal van manieren om de uitstraling en de kracht van onze externe zelf te herstellen en een jonger uiterlijk te geven en zelfs om het verouderingsproces aanzienlijk te vertragen.

Schoonheid en wijsheid
Ons lichaam is onze tempel.
We bieden een nieuwe aanpak voor schoonheid, waarbij we op creatieve wijze gebruikmaken van de nieuwste medische technologieën. Als ons gezicht een trouwe weerspiegeling van ons leven is, dan zou het idealiter een harmonieuze mengeling van fysieke en spirituele schoonheid zijn, in balans met onze ziel en onze uitstraling.

Deze harmonie is het product van wijsheid. De ontwikkeling van het lichaam en de geest zet zich elke dag voort, ongeacht de leeftijd. Dit is geen kwestie van egocentrisme, maar gewoon van zelfbewustzijn (of van toegenomen zelfbewustzijn).