Bionomie Center +32 2 354 70 24
Sélectionner une page

Voedingsrapport

Een voedingsrapport laten maken is een aanrader voor iedereen die een goede gezondheid belangrijk vindt. U kunt wel trots zijn op uw carrière, uw salaris of uw rijkdom, maar een goede gezondheid is niet te koop.

Wat je eet is je eerste medicijn”
zei Hippocrates, de vader van de westerse geneeskunde, in de vierde eeuw voor Christus.

Voeding is één van de sleutelfactoren voor een goede gezondheid. Het voedingsrapport is een makkelijk te verkrijgen investering in een goede gezondheid.

Kinderen, volwassenen en bejaarden kunnen allemaal essentiële informatie uit hun voedingsrapport halen. De patiënt heeft er altijd baat bij. Als het rapport optimaal is, betekent dit dat het voedingspatroon goed is en in dat geval kan alles blijven zoals het is. Als er afwijkingen worden opgespoord die nadelig kunnen zijn voor de gezondheid, vermindert het corrigeren van deze afwijkingen het risico op een slechtere gezondheid en fitheid en om ziek te worden.

Wat is een voedingsrapport?
Het is een gedetailleerde analyse van bloed en urine. Het voedingsrapport analyseert de belangrijkste voedingsparameters voor de gezondheid die het vaakst wijzigen bij de bevolking.
1. Vetzurenprofiel
2. Homocysteïne
3. Indicatoren van oxidatieve stress
4. Koper zink selenium
5. Zware metalen
6. IgG
7. Analyse van neurotransmitters (moleculen voor de synthese van hormonen die belangrijk zijn voor het welzijn)

Waarom zou u een voedingsrapport laten maken?
Omdat uw gezondheid een waardevol goed is en omdat is aangetoond dat voeding een belangrijke factor is bij een goede gezondheid.

Voor meer informatie, bel de praktijk op 02 354 70 24