Bionomie Center +32 2 354 70 24
Sélectionner une page

Medisch-chirurgisch centrum Ransbeck (bij Brussel) heeft gekozen voor een integrale kijk op geneeskunde.

Een holistische visie die niet meer fragmentair is. Het is multi- en interdisciplinair en combineert de informatie en kennis van alle mogelijke bronnen op zoek naar gemeenschappelijke noemers, zonder te vergeten dat het levende organisme voortdurend in interactie is met zijn omgeving.

De Bionomie centrum richt zich hoofdzakelijk op gezondheid en schoonheid. We kunnen ook dienen als een link naar de helende geneeskunde. Onze werkwijze is voorspellend en preventief en gebaseerd op de nieuwste onderzoeken op het gebied van de fysiologie van het ouder worden. Of het nu om een studie van vloeistofdynamica gaat, microbiologie, genetica of het voedingsrapport, onze gezondheidsbeoordelingen omvatten ook gegevens van de omgeving thuis en op de werkplaats. Alles is dus met elkaar verbonden.

De resultaten van de verschillende onderzoeken worden vervolgens verwerkt tot een individueel gezondheidsprofiel. We gaan verder dan een consultatie. We voeren een medisch onderzoek uit. Het doel van het centrum is u te leiden naar een betere gezondheid en meer verantwoordelijkheid voor herontdekte persoonlijke autonomie.
Op het gebied van schoonheid maken we gebruik van artistieke concepten. Met de studie van rondingen en volume en niet te vergeten de verhoudingen tussen de verschillende anatomische zones, zijn we op zoek naar de ultieme verhouding die resulteert in harmonie en samenhang en we zijn voorstanders van minder invasieve technieken die het levende organisme meer respecteren.
Ik gebruik liever levende materialen dan de talrijke synthetische producten die op de markt verkrijgbaar zijn. Volgens verschillende wetten verzet negatieve entropie zich tegen wanorde en de degeneratie van entropie die ontstaat door synthetische producten. Het levende organisme wordt gekenmerkt door zijn vermogen tot transcendentie en auto-regeneratie.
De verschillende technieken die we gebruiken stimuleren deze auto-regeneratieve eigenschappen. Als de rondingen en het volume van het gezicht en het lichaam hersteld zijn, krijgen deze hun zachtheid en sensualiteit terug. Plasma, bloedplaatjesconcentraat, groeifactoroplossing, mesenchymale stamcellen en subcutane weefselimplantaties, dit is het nieuwe vocabulaire van de schoonheidsspecialisten van tegenwoordig. De constante zoektocht naar steeds sterkere technieken brengt ons naar het hele kleine dat beheerst wordt door kwantumwetten. Het brengt verandering en beïnvloedt verschillende gebieden.
Of het nu gaat om economie, politiek, ecologie of gezondheid, alles is onderling met elkaar verbonden en dwingt ons anders naar de dingen te kijken.

Voor meer informatie, bel de praktijk op 02 354 70 24